A méz és a fahéj szinte minden betegségre jó. Itt az a 8 ok amiért érdemes fogyasztani őket
Az igazság az, hogy a fahéj és méz már évszázadok óta használatos betegségmegelőzésre, de hatékonysága nagymértékben függ attól, hogy milyen életmóddal,
fizikai tevékenységgel és élelmiszerfogyasztással párosul.
Hagyományos Gyógyítás:
A méz és a fahéj előnyei
1. Természetes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. A sebre öntve megakadályozza a fertőzést, és elősegíti a gyógyulást. A méz és a fahéj rendszeres fogyasztása, általános egészséges
táplálkozással és mérsékelt aktivitási szinttel kombinálva, megelőzi a szívbetegségeket és kitisztítja az eltömődött artériákat.
2. A méz és fahéj langyos vízben való fogyasztása kitisztítja a húgyhólyagot, valamint megszünteti a húgyuti fertőzéseket.
3. Rendszeres fogyasztása csökkentheti, és bizonyos esetekben teljesen gyógyítja az ízületi fájdalmakat.
4. Ez az ital erősíti az immunrendszert is, segít megfázás, vírusos fertőzések esetén.
5. A méz és a fahéj keverékét rákenve a fertőzött, gyulladt ínyre, csökkenti a fájdalmat és az ínyvérzést, valamint lassítja a fertőzés továbbterjedését.
6. Együtt fogyasztva, a méz és a fahéj megkönnyíti az emésztést, segít megakadályozni a felfúvódást, gázosodást.
7. A méz és fahéj együtt fogyasztva rengeteg energiát ad, így az emberek magasabb szellemi éberségi- és fizikai aktivitás szintet érnek el.
8. A méz és a fahéj nagyon hatásos fogyás- elősegítő
A lehető legjobb hatékonyság eléréséhez:
A fahéj és a méz külön-külön is hatékonyak, együttesen aztán maximálisan fellendítően hatnak az egészségre. Azonban a modern világ gyógyszeripartól való függősége ne tévesszen meg senkit, az az
állítás, hogy a gyógyszerek képesek gyógyulást elérni függetlenül az életmódtól, nem igaz. Lassan nyílvánvalóvá válik, hogy a gyógyszeripar a maga “csodaszer” – eivel, egy tünet megszűntetésével,
a mellékhatások során egy sor új tünetet hoznak létre.
A méz és a fahéj teljes gyógyhatását egy egészséges életmód részeként fejtheti ki. /Forrás:Natúrahírek/